Post by acthrougbounroeca on Feb 9, 2022 12:27:02 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سنگهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
به نظر می رسد یک بازی واقعا عالی است، اما هر بار که می میرید یا یک سطح را تمام می کنید، تبلیغات 20-30 ثانیه ای انجام می شود؟ این به طرز دیوانه کننده ای توهین آمیز است ...
تبلیغات بسیار زیاد است و حتی نمی توانید از آنها بگذرید
BADLAND v3.2.0.66 دانلود بازی فوق العاده زیبای بد لند - Apktops
BADLAND Adventure sgbs
عالی
BADLAND Pakikipagsapalaran lkx
این بازی از نظر بصری خیره کننده است به خصوص برای یک بازی موبایلی که گیم پلی آن بسیار اعتیاد آور و سرگرم کننده است.
من 2 سال پیش به آن 5 ستاره دادم و امروز 5 ستاره دیگر این یک بازی بسیار خوش ساخت است و صدا حتی با هدفون بهتر است. (10 ستاره)
در ابتدا فکر کردم رایگان است، بازی را برای من خراب کرد متاسفم
game APK.
عالییییییییییییییییییییییی
بازی ما خیلی خوب بود اما بعد از فقط سطح 3 گفت که باید دانلود کنم و برای حق بیمه پرداخت کنم وگرنه فقط به من تبلیغات می دهد. بدیهی است که من بازی را حذف نصب کردم زیرا برای برنامه ها پول خرج نمی کنم.
بازی خوبی بود و پتانسیل زیادی داره ولی الان فقط اونقدر تبلیغات داره که نمیشه بازی کرد
KLIM BADLANDS GEAR: WORLD'S FIRST CE AAA-RATED ADVENTURE GEAR. KLIM is excited to release the new Badlands Pro A3 Jacket and Pant,
من آن را دوست نداشتم ... همه چیز شگفت انگیز است اما مفهوم بازی را دوست نداشتم
سایت دانلود خان، سایتی برای دانلود آموزش ، بازی ، نرم افزار، اخبار بازی ها و همه ی نیاز های دانلودی.
خشم گرفتن بسیار آسان است، اما، من روز 1 را تمام کردم و سزاوار امتیاز پنج ستاره است. چالش برانگیز بود اما ارزشش را داشت
بسیار چالش برانگیز اما سرگرم کننده! گرافیک را دوست دارم و این به شما این امکان را می دهد که اگر زمان سختی دارید، از کنار آن بگذرید و/یا دوباره امتحان کنید. و دارای فصل های زیادی است. قطعاً ارزش دلاری را داشت که برای نداشتن تبلیغات خرج میشود!
همین بازی رو به تبلیغ خودت گذاشتی...-_- این بازی فوق العاده بود..حالا اضافه شده بعد از اضافه شدن و کمی بازی در این میان... حذف نصب شد...خوبه...
بازی زیبایی است، من دنیای پشت سطح را دوست دارم، گاهی اوقات حواسم پرت می شود و می بازم. حق بیمه را خریدم فقط برای اینکه بتوانم سطوح بیشتری را ببینم، من عاشق این بازی هستم.
بازی سرگرم کننده است اما قطعا ارزش 200 ندارد! بله، شما می توانید این بازی را به صورت رایگان دانلود کنید، اما پس از 2 دقیقه گیم پلی، هر بار که بمیرید یا سطح را کامل کنید، شروع به نمایش تبلیغات می کند. و نه تبلیغات کوتاه که حدود 30 ثانیه است و نمی توانید از آن بگذرید.. خیلی آزاردهنده است، متوجه خواهید شد که وقت خود را با تماشای آن تبلیغات بی فایده نسبت به انجام این بازی تلف کرده اید!
BADLAND Pakikipagsapalaran lkx
این یک جواهر کمیاب از یک بازی است که سزاوار همه نقدها / جوایز مثبت است! کاملاً نوآورانه از هر نظر، گرافیک / کنترل / غیره. می توانید آفلاین بازی کنید. من حدس میزنم تنها چیز "منفی" این است که بازی 80 سطح دارد و تنها 40 مرحله اول رایگان است. اما این سطوح کوتاهی نیستند که شما پرواز می کنید، بازی به تدریج چالش برانگیزتر می شود. من به احتمال زیاد پس از تکمیل این سطوح، نیمه دوم را خریداری خواهم کرد، اگرچه هنوز به اتمام آنها نزدیک نشده ام. هکتار بازی عالی و اعتیاد آور!!
تبلیغات ~ تبلیغات غم انگیز این بازی را خراب کرده است زیرا هنوز هم یکی از زیباترین اسکرولرهای جانبی در گوشی های هوشمند است. و Badland 2 کجاست؟! شما فقط روی آیفون در دسترس قرار دادید کاربران اندروید چطور؟؟؟ اوه
بازی خوب است، مینیمال است، زمان می گذرد، اما تبلیغات بسیار آزاردهنده است. بعد از هر یا دو دقیقه یک تبلیغ در انتظار شماست، می دانم که نسخه رایگان آن را بازی می کنم اما این تعداد تبلیغات کاملا غیرقابل تحمل است، تبلیغات مشکلی ندارد اما این خیلی زیاد است.1* برای تبلیغات، به جز شناسه بازی خوب 👍
بازی عالی است واقعا فوق العاده اما چرا چرا باید برای بازی در سطح بعدی پول پرداخت کنم. این واقعاً من را ناراحت می کند زیرا می خواستم بیشتر بازی را ببینم. 😢
خیلی ها اضافه می کنند که من نمی توانم از آن بگذرم و بعد از مدتی بسیار خسته کننده می شود
یک بازی عالی با ساده ترین مفهوم، گرافیک و موقعیت شخصیت ها آن را بسیار باحال تر کرده است
این بازی فوق العاده سرگرم کننده است و احتمالا بهترین برنامه ای است که تا به حال بازی کرده ام!! جامد 10/10. من هیچ افت فریمی ندارم و در واقع می خواهم برای تجربه پریمیوم کامل هزینه کنم! من هرگز قبلاً در هیچ برنامه ای چنین چیزی نگفته ام!
Anger of stick 5 : zombie Laga nljz
بازی بسیار خوبی است، اما دلیل اینکه من رتبه 3 را دادم، زیرا یک اشکال وجود دارد که من واقعاً آن را دوست ندارم، وقتی سعی می کنید یک سطح ایجاد کنید، اگر می خواهید در برگه آیتم ها به پایین بروید، اگر سریع به پایین بروید، می توانید به بالا برگردید. و وقتی سعی میکنم کمی سریع انجام دهم، همان کار را انجام میدهم و ایجاد یک سطح دشوار است، اگر امیدوار باشید از شر این باگ خلاص شوید، به 5 ستاره امتیاز میدهم. با تشکر!
بازی خوب است اما تبلیغات طولانی بیش از حد وجود دارد و حتی نمی توان از آنها گذشت.
Review by نویسنده
من عاشق بازی هستم اما تبلیغات بعد از هر بازی بسیار آزاردهنده است لطفاً آن را برطرف کنید
باگ بزرگ غیرقابل پخش برای تلویزیون که همه چیز را سیاه یا سفید میکند، بدون خاکستری، بنابراین Littleton 2 رنگ روی صفحه نمایش وجود دارد و حتی نمیتوانید بگویید چیزی چیست
بازی عالی است! این یک طراحی منظم، سطوح خلاقانه دارد و یک بازی کاملاً عالی است. تنها چیزی که تقریباً در هر سطحی یک پیشنهاد برای ارتقاء به Premium ظاهر میشود و وقتی روی 'نه متشکرم' کلیک میکنم، همیشه تبلیغی برای تماشا به من میدهد. من قصد ندارم پریمیوم بخرم، که گاهی اوقات تماشای آگهی بعد از آگهی فقط برای پایان/رسیدن به یک سطح کمی آزاردهنده می شود.
گرافیک خوب آن در بازی زیبای BADLAND
من مدام باگ میگیرم که وقتی شروع به نواختن میکنم، همه چیز تکرار میشود و صدا را خراب میکند
دیکشنری تخصصی | معنی badland به فارسی | ترجمه البرز
بله، گرافیک و گیم پلی خوب، اما 20-30 ثانیه در هر سطح دیگر (1-2 دقیقه) تبلیغ می شود؟ به طور جدی ؟ بنابراین فکر می کنید 25% -50% زمان تبلیغ/بازی نسبت قابل قبولی است؟ به همین دلیل غیر قابل پخش است .... حتی خود را خسته نکنید!
این بازی خوب است اما مشکل در مورد پیشرفت است، فقط روز 1 و 2 پیشرفت من بازیابی شد، اما Daydream، Doomsday و پیشرفت روز ابدی من از دست رفت و بازیابی نشد، لطفاً این را اصلاح کنید!
یک بازی فوق العاده است! تنها چیزی که وجود دارد این است که شما گاهی اوقات گیر می کنید و نمی دانید چه کاری انجام دهید؟ اما غیر از این من آن را دوست دارم! با تشکر! باربی ال دیویس.
ماهان مهینی زاده هستم
آیا می دانید چقدر تبلیغات لازم است تا یک بازی 5 ستاره را به 1 تبدیل کنید ... زیاد. من حتی سعی کردم حالت هواپیما را روشن کنم اما تبلیغات وجود داشت. من فرض می کنم که آنها بدون رضایت من آپلود شده اند.
BADLAND Avontuur zth
من نمی توانم elernal day را به سطح تکراری تبدیل کنم، به من یاد بده چگونه این را درست کنم. یک ربات شیطانی وجود دارد. من نمی توانم کاری کنم که به من یاد بدهد!👎👎👎
دانلود نکنید! گرافیک خوبه بازی در بهترین حالت متوسط است. با این حال، پس از 2 سطح اول، شما با 45 ثانیه تبلیغات غیرقابل رد شدن بمباران می شوید تا زمانی که آنها را تا کنید و 4 دلار برای نسخه پرمیوم بپردازید. اتلاف وقت. به شرکت هایی که از این طرح ها استفاده می کنند پاداش ندهید.
عاشق بازی مبتنی بر فیزیک هستم، و من واقعا از طراحی شخصیت/بازی لذت می برم. باید زمان کش 👍👍